ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

Закупените продукти от сайта на House of Gerucci изпращаме чрез куриерска фирма Еконт или  Speedy. При подаване на поръчката имате право да посочите адрес и информация за доставка. За Ваше улеснение може да създадете профил – акаунт за пазаруване, където да запаметите вашите адреси и да пазарувате лесно и удобно в бъдеще.

Пратките изпращаме в срок от 1-3 работни дни, в зависимост от населенето място посочено при подаване на поръчката и наличността към момента на избраният продукт. Възможно е забавяне на доставката в случай на намалено работно време и/или празнични дни. Индивидуалните поръчки се изпращат с удъжен срок на изработка и доставка – 5 – 10 работни дни.


Обикновенно доставките се извършват между 09:00 – 17:00 часа в работни дни, както и между 10:00 – 13:00 часа в Събота. На телефона, който сте оставили при поръчката ще получите СМС известяване за вашата доставка от куриерска фирма Еконт или Speedy.

Плащането става с Наложен платеж директно на куриера или чрез кредитна/дебитна карта през нашата платформа Stripe.

Имате право да проверите пратката си и да премерите закупените от нас продукти. В случай на връщане и замяна, доставката обратно към нас се поема от купувача.
Добавяме 2.4% към крайната цена за услугата Наложен платеж.
Безплатна доставка е възможно за поръчки над 199 лв (до офис на куриер).

Имате право да върнете стоката в 14 (четиринадесет) дневен срок от дата на доставка –  при не нарушаване на търговският й вид, без след от употреба и с опция на доставката “преглед”.

Сумите по върнати пратки се възстановяват по банков път.

 
 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.