ИНФОРМАЦИЯ

ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

Закупените продукти от сайта на House of Gerucci изпращаме чрез куриерска фирма Еконт или Speedy. При подаване на поръчката имате право да посочите адрес и информация за доставка. За Ваше улеснение може да създадете профил - акаунт за пазаруване, където да запаметите вашите адреси и да пазарувате лесно и удобно в бъдеще.

Пратките изпращаме в срок от 1-3 работни дни, в зависимост от населенето място посочено при подаване на поръчката и наличността към момента на избраният продукт. Възможно е забавяне на доставката в случай на намалено работно време и/или празнични дни. Индивидуалните поръчки се изпращат с удъжен срок на изработка и доставка - 5 - 10 работни дни.

Обикновенно доставките се извършват между 09:00 - 17:00 часа в работни дни, както и между 10:00 - 13:00 часа в Събота. На телефона, който сте оставили при поръчката ще получите СМС известяване за вашата доставка от куриерска фирма Еконт или Speedy.

Плащането става с Наложен платеж директно на куриера или чрез кредитна/дебитна карта през нашата платформа Stripe.

Имате право да проверите пратката си и да премерите закупените от нас продукти. В случай на връщане и замяна, доставката обратно към нас се поема от купувача.
Добавяме 2.4% към крайната цена за услугата Наложен платеж.
Безплатна доставка е възможно за поръчки над 199 лв (до офис на куриер).


Имате право да върнете стоката в 14 (четиринадесет) дневен срок от дата на доставка - при не нарушаване на търговският й вид, без след от употреба и с опция на доставката "преглед".

Сумите по върнати пратки се възстановяват по банков път.

ПЛАЩАНЕ

Плащането на продукти, поръчани през сайта House of Gerucci, се осъществява чрез наложен платеж на куриер - при предаване на адрес или в офис, или онлайн с кредитна/дебитна карта през платформата Stripe.

Сумите по върнати пратки се възстановяват по банков път в 14 дневен срок от датата на получаване на пратката, с включена в нея бланка за връщане.

БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.